miércoles, 5 de mayo de 2010

La Felicitat des dels meus ulls!


La felicitat és un poc mal d'explicar. Moltes de vegades, hem sentit a dir que els doblers donen la felicitat... Idò jo pens que no fa falta tenir diners per a ser feliços perquè tenir-ne no garanteix aquesta felicitat. Evidenment una persona pot tenir molts de doblers i no ser-ho. És més important tenir algú que t'estimi. La veritat és que els doblers ajuden però la veritat és que els diners sí que et donen un pessic de felicitat. En canvi si no tens diners, pots tenir mil amics i mil persones que t'estimin i ser la més feliç del món.

Segons la Viquipèdia: La felicitat és un sentiment agradable de satisfacció i absència de patiment. El terme és un dels més importants en filosofia, ja que la seva recerca acostuma a ser l'objectiu primordial de l'ésser humà. Alguns termes que designen estats de l'esperit similars són joia, alegria o benestar. Els seus antònims són la tristor i la pena. La paraula està molt lligada a les experiències personals.

Físicament, està associada a la dopamina, per això certes drogues poden induir artificialment un estat que simula el de la felicitat.


No hay comentarios:

Publicar un comentario