jueves, 11 de marzo de 2010

XERRADA DE AHIR SOBRE LA SEXUALITAT



Ahir ens va tocar fer la darrera xerrada sobre la sexualitat. Qui ens va parlar sobre el tema va ser en Sergi, na Ma del Mar i na Marta.

La xerrada va ser molt divertida i entretinguda. Vàrem xerrar de tots el tipus de sexualitat com, per exemple, donar-li una besada a la teva mare, a un amic o a un company de feina...etc. És un altre tipus de sexe.

Al final de la xerrada vam agafar un dossier on hi havia un parell de casos reals que havien passat a joves. Ho varen explicar com a exemple, i també perquè ens posàssim a la seva situació i també perquè opinàssim sobre el cas.També ens varen dir que la major part dels al·lots i de les al·lotes joves veuen malament que les dones es masturbin i, en canvi, els homes està ben vist. Na Ma del Mar ens va explicar una manera de fer una felació segura sensa contagis. Ens va dir qu
e hi ha un quadre que està fet per fer felacions, si en un cas no teníem el quadre, podíem utilitzar un preservatiu, però en cas que li volguessin fer la felació a una dona, havíem de rompre el preservatiu de manera quadrada, i si un cas no teníem preservatiu, podíem emprar paper film.

La xerrada va es
tar molt bé, vaig aprendre moltes coses, però el que més em va impactar va ser el que va fer na Ma del Mar.

M'hagués agradat bastant que hi hagués hagut la presència de la nostra tutora.

2 comentarios:

  1. Molt bé Míriam, vas millorant molt la teva manera de redactar. Has explicat d'una manera molt clara el que va ser la xerrada de sexualitat, encara que trob que has penjat algunes imatges un poc atrevides, fins i tot desagradables pel tipus de treball que estaves fent!!!

    ResponderEliminar
  2. hehe! el que passa es que no trobava unes imatges adequades... i el minuter seguia contant minuts... me sap greu

    ResponderEliminar