lunes, 15 de marzo de 2010

FRASES DEL PETIT PRÍNCEP



Bé, he de suportar dues o tres erugues si vull conèixer les papallones.

Aquesta frase té un gran significat per a mi. La veritat és que tothom experimenta aquesta frase dia a
dia, perquè si tu vols aconseguir alguna cosa, has de lluitar per aquesta cosa... Per exemple, ara nosaltres estam intentant treure el graduat escolar i, dia a dia, hem de fer feina, estudiar... etc. Ens hem d'esforçar per poder obtenir el graduat escolar. Una vegada aconseguit, ja arribarà la papallona i, per a nosaltres, arribar a la papallona seria aprovar aquest curs.

És molt més difícil jutjar-se a un mateix que jutjar els altres.

Tothom més d'un pic ha criticat l'a
ltra gent, però, a vegades, tant de criticar l a gent no tenim temps per fixar-nos en nosaltres mateixos i en els nostres defectes. I també podem tenir els mateixos defectes que els altres. Aquesta frase té molta de raó, no és fàcil mirar-te a tu mateix i veure els teus defectes. M'agradaria molt que tota aquesta gent que està criticant les persones es posi davant un mirall amb una altra persona i que l'altra persona el comenci a criticar i que vegi com es pot arribar a sentir una persona criticada.

· Els vanitosos només se
nten les alabances.

Hi ha molta gent vanitosa, la veritat un poc vanitós sí que és bo ésser-ho, però com pots preveure hi ha gent de tot tipus. N' hi ha que són més o menys venitosos. Trop que ésser d'aquesta maneta és dolent per a si mateix perquè només sents el que t'interessa, i trob que si ets tan bo per escoltar les coses bones teves i les acceptes, també hauràs d' acceptar els teus defectes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario