lunes, 7 de junio de 2010

Les vistes de la biblioteca.


Estam situats a l' IES de Campos, a la part de dalt. D' aquí podem gaudir d'unes bones vistes al camp.

Al fons, allà on arriben els meus ulls, podem veure unes muntanyes que es diuen Montision, Cura i Randa. Allà, a Montision, podem observar una cantera de grava, a Randa podem veure un espècia de "chupachus" de color blau i a Cura podem veure que quasi tot és un pinar.

Davant de totes aquestes muntanyes tenim un parell de fàbriques, de colors molts apagats com el gris, verd fort i el color més viu es el vermell que és el SIP del poble de Campos. Al costat d'aquestes fàbriques tenim el camp de futbol, nou, amb un camp de gespa, tot seguit podem seguir un caminet, que tot el seu voltant és herba seca, aquest camí ens duu cap a l'IES, que els alumnes de 4t ESO se'n van al pavelló a fer educació física.

El pati de l'IES està envoltat d'arbres ben joves i fràgils com un xisclet, tots estan ben verds, alguns amb un parell de fulles seques. En el mig del pati podem guadir de una "cancha de futbol" i tot seguit de la "cancha de futol" està la "cancha de bàsquet". A la dreta del pati podem observar una seria de bancs de color verd que són molt simples, a l'últim banc de pati, tenim a na Lourdes menjant un entrepà, ella es la dona de la neteja. Un poc més lluny tenim el bany dels nins amb una porta ben grossa de vidre igual com els de les nines, però el de les nines està més enrera, entre els dos banys hi ha una separació de dues aules.

Darrera de la pista de bàsquet hi ha un parell d'arbres també ben joves i, a darrera dels arbres, hi ha una costa inclinada i llarga de ciment, la seva barana és negre i aspre. Aquesta costa ens condueix cap on estic jo. Al darrera meu hi ha un paret i si ens acostam al vidre que hi ha, podem observar la biblioteca.

No hay comentarios:

Publicar un comentario